Back to basic
Door: Fleur
Blijf op de hoogte en volg Fleur
20 April 2023 | Gambia, Kololi
Vanochtend werden we wakker en Stein ging even de vaat doen en het water bijvullen voor de wc en het afspoelen met emmertjes, dat is een soort van douchen voor ons.[e-1f602] Ik ging voor de eerste keer de was doen met de hand.[e-1f60c] Ook dit was weer een hele ervaring, best zwaar zo wassen met de hand moet ik zeggen. We hadden gelukkig wasmiddel gekregen van Veronic, dus ik kon aan de gang. Het was echt goed gelukt, de kleren roken weer lekker fris en de vlekken waren er gewoon uit![e-1f92d]
Na dat harde werken hadden we wel honger gekregen, we gingen een keertje 's ochtends ontbijten in senegambia, even wat anders dan ons standaard ontbijtje.[e-1f602] Het was echt super lekker. Stein kon het niet laten om erna een lekker pilsje te pakken. Hij zegt na 12 uur mag er alcohol gedronken worden, (op vakantie). Groot gelijk.[e-1f602] Nu voelt het ook nog wel als een vakantie moet ik zeggen. 25ste komen de lieve kinderen eindelijk.[e-1f970] Dan kunnen we aan de bak!
Nu we toch al in Senegambia waren liepen we meteen door naar de zee, dat is namelijk heel dichtbij. Het was weer heerlijk, lekker bruin geworden, ofja Stein ik ben vooral rood met heeeeel veel sproetjes.[e-1f602] Maarja je kan niet alles hebben. Echt prachtige vogels bij de zee trouwens, hele grote roofvogels.
Toen we terug waren van de zee hebben we lekker rijst gegeten en ons even opgefrist. Daarna zijn we op het terras gaan zitten bij de strip, eventjes wat cocktails gedronken, die zijn erg lekker hier. [e-1f92d]
Was weer een leuk dagje, zo lekker het bedje in.[e-1f970]
21 April 2023 - 06:35
Rick Brouwers:
Lieve Fleur,
Super leuk blogje weer! Wel een realisatie momentje dat we hier in Nederland echt niet mogen klagen over wat we hebben.
Ben echt heel trots op jou
Rick
21 April 2023 - 07:57
Nettie.v. Vught.:
Zo weer een mooie dag en was en zee dag gehad.
Ook een flink wasjes maar een ding is zeker het droogt snel.
Het gaat nu snel gebeuren dat jullie de kinderen zie heel spannend [e-1f60d]
21 April 2023 - 10:14
Suzanne Van De Sande:
Wat een ontzettend leuke blog en foto's toch weer[e-1f60d].
Vooral dat je bezig bent met je wasje[e-1f602].
Echt back to basic.
En ook leuke foto's van veel genietmomentjes[e-1f970].
Ben ook erg benieuwd naar je verhalen maandag als je de kinderen ontmoet.
Dan gaat het echt beginnen[e-1f917].
Dikke kus mama
21 April 2023 - 10:26
Lieke Van De Sande:
Hey Fleurtje,
Het klinkt allemaal echt leuk!! Ik mis je wel al hoor. Nu al zin in als je terug komt, maar geniet er nog maar lekker van en veel plezier nog.[e-2764]️
Kusjes liekje
21 April 2023 - 17:14
Groetjes Van Papa:
Leuk om te zien dat jullie het naar je zin hebben
21 April 2023 - 17:22
Opa Ad En Oma Mieke:
Wat een leuke verhalen Fleur.
Het is niet saai daar dat is wel te merken.!!!
Liefs oma en opa.[e-1f618][e-1f618]
21 April 2023 - 23:57
Anne:
Hoi Fleur! Mooi om je zo te volgen, leuk om te lezen en toffe foto’s! Veel succes en plezier daar.
groetjes Sjack en Anne