Eerste week in Gambia - Reisverslag uit Kololi, Gambia van Fleur Sande - WaarBenJij.nu Eerste week in Gambia - Reisverslag uit Kololi, Gambia van Fleur Sande - WaarBenJij.nu

Eerste week in Gambia

Door: Fleur

Blijf op de hoogte en volg Fleur

19 April 2023 | Gambia, Kololi

Vandaag alweer 1 weekje in Gambia, wat een geweldig avontuur. Het is een hele cultuurshock voor ons. We maken veel leuke, bijzondere maar ook heftige dingen mee. 1 ding weet ik wel, ik ben ongelooflijk trots op ons dat wij dit avontuur aan gaan.[e-1f970]

25 april komen eindelijk de kinderen van Second Home. We kunnen echt niet wachten, maar dat wisten jullie al..[e-1f609] We zijn ook zo benieuwd naar de eerste ontmoeting, hoe zouden de kinderen op ons reageren? Zo hebben we nog veel meer vragen waar we dus bijna achter gaan komen.[e-1f92d]

Vandaag hadden we eigenlijk met Daniël (de manager van second home) afgesproken om met hem mee verder Gambia in te gaan. Helaas belde hij af omdat ze het nu erg druk hebben met het suikerfeest van vrijdag en ze gaven aan dat het daardoor ook niet verstandig was, wat ook begrijpelijk is. Hij vertelde ons dat we dat na het suikerfeest zeker nog gaan doen.[e-1f970] erg gaaf! Wij willen namelijk nog veel van Gambia zien en ontdekken.[e-1f1ec][e-1f1f2][e-2764]️

• 19 April 2023 - 22:03

Nettie.v .Vught:

Ja alweer een week dat jullie daar zijn .

Maar ook al een hele ervaring mee gemaakt.

Dat neemt niemand meer van jullie af.

Het is hier nu 10.00 uur en ik ga slapen.

Daaraan.

• 19 April 2023 - 22:17

Diane:

Heerlijk dat enthousiasme van jou Fleur !!!!! Zo leuk ...ik krijg gewoon zin om naar Gambia te gaan!!!!!

Veel.plezier nog en we lezen snel weer van jullie

Daaaaaaag lieverd[e-1f618]

• 19 April 2023 - 22:20

Suzanne Van De Sande:

Hoi hoi,

En wat voor eerste week![e-1f603]

Zo knap hoe jullie het allemaal beleven al.

Echt trots!!

En dat drankje lijkt me heerlijk!!

Goed idee Stein, ga ik hier ook eens uitproberen

• 20 April 2023 - 14:44

Judith Laurenssen:

Oh, wat is dit gaaf Fleur en Stein,

Super leuke foto's en leuke verhalen om te lezen.

Geniet ervan...

Fleur

Ik ben Fleur van de Sande, 19 jaar oud. Ik doe de opleiding woonzorgbegeleider, dat is een combi opleiding tussen maatschappelijke zorg en verzorgende IG. Je hebt dan 2 diploma's aan het einde. ik zit nu in mijn 2de leerjaar en ik ga 12 april stage lopen in Gambia, bij Stichting Second Home. Via deze manier kun je op de hoogte blijven en mij volgen in de tijd dat ik in Gambia ben!

Actief sinds 28 Maart 2023