21 & 22 april - Reisverslag uit Kololi, Gambia van Fleur Sande - WaarBenJij.nu 21 & 22 april - Reisverslag uit Kololi, Gambia van Fleur Sande - WaarBenJij.nu

21 & 22 april

Door: Fleur

Blijf op de hoogte en volg Fleur

22 April 2023 | Gambia, Kololi

Gister waren Stein en ik voor de verandering weer naar het strand geweest. Het is echt prachtig om te zien, al die roofvogels daar. Je ziet ze gewoon jagen op hun prooi, recht voor je neus. Die Koe die voorbij kwam vond ik ook echt zo mooi, die kleuren.[e-1f60d] 'S avonds waren we lekker wezen uiteten in Senegambia. Omdat het suikerfeest is zie je al die Gambiaanse mensen in prachtige kleding, zelfs kinderen zijn helemaal opgemaakt, erg bijzonder om te zien.

Vandaag zijn we heel de dag bij de lodge gebleven. Stein en ik vermaken elkaar wel, beetje gek doen op muziek, alvast oefenen voor als de kids komen, nee grapje gek doen en vermaken kunnen wij altijd wel.[e-1f602] Ook kletsen we veel over wat ons te wachten staat aankomende week.[e-1f970] Dinsdag komen de kinderen van Second Home eindelijk, kan echt niet meer wachten!

We hebben wel geluk dat we een wifi router konden kopen. Hadden we allebei echt niet verwacht, dat het hier mogelijk is om wifi te hebben. Wel echt fijn, kan ik af en toe een beetje bellen met m'n familie en met m'n lieve vriend Rick.[e-1f970]

Ondertussen hebben we nog steeds geen stromend water en er zit een soort van ratachtig beest onder de keuken. Ik hoorde Stein inneens schrikken van iets, toen zei die dat hij een grijs en groot beest onder de keuken zag schieten. Hij wist alleen niet precies wat het was, omdat het zo snel ging. Je hoort ook vaak geritsel.[e-1f602] Ook loopt er af en toe een kakkerlak voor je voeten. Tja wat zeggen we dan, het hoort er bij.[e-1f602][e-1f609]

Vanavond hebben we weer fufu en rijst gegeten, was weer lekker hoor. De fufu was wel echt 2x zo pittig dan de vorige keer, maar we hebben gesmikkeld.[e-1f92d]

Groetjes van ons, uit Gambia[e-2764]️[e-1f1ec][e-1f1f2]

• 22 April 2023 - 21:24

Zusje Renske:

Hey Fleurtje

Wat klinkt het erg gezellig bij jullie en wat een leuk filmpje, jullie vermaken je wel zo te zien.

Fijn dat jullie zin hebben om de kindjes te zien. Nog een paar dagen wachten.[e-2764]️

nog heel veel plezier samen daar en succes alvast voor dinsdag!

We missen je!

liefs Renske [e-2764]️[e-1f48b]

• 22 April 2023 - 21:38

Vriendje Rick:

Lieve Fleur,

Nog een paar dagen wachten voor het echt kan beginnen. Super leuk dat jullie ondanks enkele tegenslagen toch zo enthousiast zijn.

Ook heel fijn dat we zulk goed contact kunnen houden, elke dag eventjes bellen :)

Ik mis je,

Rick

• 22 April 2023 - 22:03

Nettie.v. Vught.:

Lieve Stein en Fleur.

Wat fijn dat jullie het zo leuk samen hebben.

Ja lekker gek doen moet kunnen.

En dat je er naar uit kijk om de kinderen te zien

Snap ik daarvoor zijn jullie daar ook wat ben ik trots op jullie.

Liefs Omi en Nettie voor Fleur.[e-1f48b]

• 23 April 2023 - 21:51

Diane:

Ook speciaal om te zien dat de Gambianen zich helemaal opgetut hebben voor het suikerfeest. Dan zie je vast prachtige gekleurde outfits!!!

Gelukkig is het bijna zover dat jullie kunnen gaan starten met datgene waarvoor jullie naar Gambia vertrokken zijn allebei

Nog 2 nachtjes slapen......

Daaaaaag lieverd en welterusten voor dadelijk[e-1f60b]

• 25 April 2023 - 17:35

Cees Van Den Boer:

Hey Fleur

Wat leuk om je te volgen. Je ziet er super relaxed uit dus mijn conclusie is dat je het daar erg goed naar je zin hebt.

Mooi ook dat je op deze manier ook iets meekrijgt van de cultuur aldaar . Ben erg benieuwd hoe het gaat zijn met de kids . Maar dat gaan we meemaken. Nogmaals erg leuk om jou te mogen volgen. Heel veel plezier toegewenst en een heel fijn verblijf daar.

Groetjes badmintonmaatje Cees

Ps wat is het tijdsverschil met hier Fleur??

Fleur

Ik ben Fleur van de Sande, 19 jaar oud. Ik doe de opleiding woonzorgbegeleider, dat is een combi opleiding tussen maatschappelijke zorg en verzorgende IG. Je hebt dan 2 diploma's aan het einde. ik zit nu in mijn 2de leerjaar en ik ga 12 april stage lopen in Gambia, bij Stichting Second Home. Via deze manier kun je op de hoogte blijven en mij volgen in de tijd dat ik in Gambia ben!

Actief sinds 28 Maart 2023