Het is bijna zo ver! - Reisverslag uit Sint-Oedenrode, Nederland van Fleur Sande - WaarBenJij.nu Het is bijna zo ver! - Reisverslag uit Sint-Oedenrode, Nederland van Fleur Sande - WaarBenJij.nu

Het is bijna zo ver!

Door: Fleur

Blijf op de hoogte en volg Fleur

04 April 2023 | Nederland, Sint-Oedenrode

Ik kijk al een jaar lang naar deze reis uit en nu is het nog maar 1 weekje en dan gaan we al vliegen! ik kan niet meer wachten, super spannend! Wel leuke spanning ;) Ik heb nu alles geregeld samen met mijn reis maatje Stein, we zijn er helemaal klaar voor! [e-1f61c] Op dit moment kan ik echt aan niks anders meer denken als aan 12 april en aan hoe het daar zal zijn in Gambia. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de kinderen en de Gambiaanse cultuur.

• 04 April 2023 - 15:16

Miralda:

Leuk dat we zo op de hoogte kunnen blijven van jou avontuur .

Veel succes en geniet er van

We gaan je missen de komende maanden

• 04 April 2023 - 15:56

Marieke Van Den Broek:

Hoi Fleur,

Ik ben echt ook heel benieuwd. Het is ook allemaal best spannend lijkt me, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. We zullen je missen op school/in de klas. Leuk dat we op deze manier jou kunnen volgen. We gaan sowieso ook een keer videobellen met de klas.

Have fun! [e-1f917]

Groetjes Marieke

• 04 April 2023 - 15:56

Marieke Van Den Broek:

• 04 April 2023 - 20:11

Marlinde Van Lokven:

Het aftellen is nu echt begonnen Fleur!

Geniet nog van alle voorpret, het nieuwsgierige en onbekende. We gaan vast smullen van alle jullie mooie avonturen, kei leuk dat we die hier kunnen lezen!

Marlinde

• 04 April 2023 - 20:12

• 04 April 2023 - 20:13

Marlinde Van Lokven:

Wat leuk dat we je kunnen volgen Fleur!

We gaan vast smullen van alle avonturen die jullie gaan beleven. Geniet nog van alle voorpret en de spanning voor het onbekende!

• 05 April 2023 - 10:03

Maaike:

Lieve Fleur,

super leuk dat wij jouw zo nog kunnen volgen, er zijn cliënten die graag op de hoogte gehouden worden dus dat ga ik dan bij deze ook doen.

Heel veel succes, geniet ervan.

• 05 April 2023 - 10:21

Fleur Van De Sande:

lief allemaal dank jullie wel[e-1f618]

• 05 April 2023 - 10:52

Linda:

Hoii Fleur,

Succes in Gambia, Ik weet zeker dat je het super goed gaat doen. Ik verwacht wel een paar snaps ookal heb je 9/10 keer geen wifi.

xxx

Linda[e-2764]

• 05 April 2023 - 19:16

Opa En Oma Van De Sande:

Lieve Fleur, wij wensen jou een super mooie tijd daar in Gambia. Mooi dat we jou via deze blog kunnen volgen. We zullen jou wel erg gaan missen maar zijn super trots op jou.

Veel succes en liefs van Oma Martje en Opa Wim.

Fleur

Ik ben Fleur van de Sande, 19 jaar oud. Ik doe de opleiding woonzorgbegeleider, dat is een combi opleiding tussen maatschappelijke zorg en verzorgende IG. Je hebt dan 2 diploma's aan het einde. ik zit nu in mijn 2de leerjaar en ik ga 12 april stage lopen in Gambia, bij Stichting Second Home. Via deze manier kun je op de hoogte blijven en mij volgen in de tijd dat ik in Gambia ben!

Actief sinds 28 Maart 2023